Latest Products

Miracle Water Amy Mascara

MUDAH DIBAWA DAN MUDAH DIGUNAKAN-mengecutkan dan menghilangkan jerawat-membersihkan kulit muka-awet muda-melicinkan kulit muka-mencerahkan kulit muka-dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragar dan parut jerawat serta efektif dan berkesan-diperbuat dari bahan bahan semulajadi untuk menghilangkan tompok dan bintik di mukaCARA PENGGUNAAN :~ spray di muka sebelum menggunakan lovely bb cream (amy mascara)~ juga boleh digunakan ketika anda rasa mengantuk cuma spray di mukaMESRA SOLATPRODUK BERASASKAN HERBA DAN EXTRACT BUAH BUAHANBAHAN SEMULAJADITIADA BAHAN KIMIA TERLARANG
RM50.00

Phyto Astaxanthin Plus Abyadh

❤‍  SEBOTOL 30 KAPSUL❤‍ CARA PENGGUNAAN :MAKAN SEHARI SATU BIJI, MALAM SEBELUM TIDUR❤ ‍Phyto Astaxanthin Plus Abyadh turut mendapat pengesahan Halal oleh JAKIM & dikeluarkan daripada kilang bertaraf GMP.❤‍ Rahsia PHYTO ASTAXANTHIN PLUS ABYADH terbukti terbaik:✔ 6000 X lebih kuat dari Vitamin C✔ 500 hingga 1000 X lebih kuat dari Vitamin E✔ 800 X lebih kuat dari Co Q10✔ 550 X lebih kuat dari EGCG Green Tea✔ 75 X lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)✔ 40 X lebih kuat dari Beta Karoten✔ 17 X lebih kuat dari Grape SeedRahsia❤‍ FUNGSI TERBAIK PHYTO ASTAXANTHIN PLUS ABYADH✔ Mengurangkan garis-garis halus & kedutan✔ Meningkatkan keanjalan & kelembapan kulit✔ Agen semulajadi pencerahan & pemutihan kulit✔ Membantu mengurangkan kerosakan kulit daripada cahaya ultraungu (UV)✔ Antioksidan, antikanser, antiradang & mampu mengawal masalah leukimia✔ Membantu mencegah penyakit Alzheimer✔ Membantu mengurangkan gejala Arthritis & mencegah katarak✔ Mengurangkan tekanan darah tinggi & kencing manis✔ Membantu menyelesaikan masalah gangguan hati & kegagalan buah pinggang✔ Membantu mengawal penyakit parkinson & masalah strok✔ Mengawal obesiti✔ Sumber ikan laut dalam yang tidak memberi alahan✔ Memutihkan kulit✔ Menghilangkan bintik hitam✔ Mencegah/menghilangkan jerawat & parut✔ Anti penuaan & anti kedut✔ Menjadikan kulit licin, segar & berseri-seri✔ Mempercepatkan penyembuhan luka✔ Membantu mengawal & menghilangkan jerawat✔ Meningkatkan kadar tenaga✔ Memperkuatkan sistem imunisasi badan✔ Menyah toksin di dalam badan✔ Mengandungi bahan aktif untuk membakar lemak badan & membakar lebihan lemak di pipi juga lemak bawah dagu untuk effect V shape pada wajah
RM119.00 RM150.00

Oxygen Doll Foundation

Masalah parut?? Kesan cela?? Pigmentasi yang teruk??Masalah dah cuba pelbagai PRODUK tapi tiada kesan??Impikan make up yang tahan lama, tidak berminyak, ringan dan wajah nampak berseri-seri??Ingin dibantu??Ingin kesan yang SEGERA?? Inilah produk yang paling tepat dan terlaris di pasaran..OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY merupakan foundation pertama yang dapat menutup semua cela-cela di wajah anda dan menghilangkan masalah sepantas 3 SAAT.KELEBIHAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY✔ Mengandungi SPF50 PA++✔ Sesuai untuk semua jenis kulit✔ Bertahan sehingga 16 jam berbanding bedak biasa hanya 6 jam✔ 100% menutup pigmentasi, parut, cela, jerawat dan noda hitam✔ Boleh di bawa solat kerana ia tidak mengandungi silicon yang boleh menghalang air masuk ke dalam pori-pori kulit✔ Ringan dan lembut pada kulit✔ Anti kilauan / tidak berminyak✔ Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi✔ Senang digunakan dan tidak melekit✔ Tidak menutup pori-pori✔ Kulit terasa ringan, tidak melekit dan kelihatan gebu✔ Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot dan lain-lainCARA PENGGUNAAN OXYGEN DOLL FOUNDATION BY RZN BEAUTY✔ Sebelum menggunakan foundation, pastikan kulit muka bersih dari kekotoran✔ Sapukan pelembap muka dan biarkan seminit untuk pelembap meresap ke dalam kulit✔ Kemudian calitkan sedikit foundation di dahi, hidung dan tulang pipi✔ Ambil MAGIC SPARKLING WATER SPRAY. Semburkan ke atas span dan ratakan foundation dengan menggunakan span basah tadi (untuk kesan yang lebih rata)✔ Akhir sekali anda boleh pakai bedak yang tanpa ada kandungan foundation di dalamnya dan diikuti dengan langkah mekap seperti biasaTerdapat 2 pilihan warna1) Petal (Natural)2) Beige (Dark)
RM49.00

Glow Glowing Beauty Skin

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…Kulit dah putih semulajadi sekarang…Kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…Tengok testimoni pengguna ni..Hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP– membersih kulit wajah– menanggalkan sel-sel kulit mati– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya – menghaluskan dan mencerahkan kulit – mengurangkan kedutan/ garis penuaan – dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa2- DAY -PINKY BEAUTY– melindungi kulit wajah dari sinar UV– menghilangkan flex hitam – menjadikan tonasi kulit lebih sekata – menghalus & melicinkan kulit3- NIGHT GLOW– menghilangkan flek hitam – menjadikan tonasi kulit lebih sekata – menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah – mengurangkan kedutan/ garis penuaan4- NIGHT GLOWING– mencerahkan kulit wajah – mengecilkan lubang pori-pori – menghaluskan kulit wajah – mengurangkan parut jerawat & jeragat – merawat kulit yang bermasalahCARA PENGGUNAAN:– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari Siang– Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty Malam– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam (selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)
RM69.00

Putih Collagen

PRODUK PERTAMA BERASASKAN VANILLA DAN OAT..!!RASA YANG AAAAMAT SEDAP..!!MESRA UNTUK LELAKI DAN WANITA.. TERLAJAK MUJARAB TERLAJAK MENJADI..KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK KULIT CERAH DAN GEBU SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN.. WOWW!!! WOWW!!! BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH…kebaikan...+ Kesan seawal 7 hari.+ Pencerahan kulit lebih pantas+ Kulit lebih anjal dan gebu+ Mengaktifkan penghasilan kolagen+ Anti Penuaan+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.+ Mengurangkan kedutan & garis haluspada wajah.+ 60% kulit lebih lembap+ Membantu masalah kulit+ Mengatasi masalah keguguran rambut+ Mengurangkan parut & tompok hitam+ Mengurangkan cellulite+ Mengurangkan rekahan pada tumit+ Mengurangkan stretchmark+ Melembapkan bibir yang kering+ Detoxifikasi toksin dalam badan+ Atasi masalah sakit sendi+ Menguatkan tulang+ Menurunkan kadar kolestrol+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina+ Meningkat pegeluran susu ibu+ Sesuai untuk lelaki dan wanitaCara pengambilan :1 sachet pagi sebelum sarapan…1sachet malam sebelum tidur..PANTANG:Tidak digalakan mengambil minuman berkafin dan berkabonat…Mengandung tidak boleh ambil..
RM59.00

Bb Cream

LOVELY BB CREAM BY AMY MASKARA - ALL IN 1 ( 30ml )BB CREAM NO 1 PERTAMA DI MALAYSIA MANFAAT 10 DALAM 11. FOUNDATION 2. WHITENING 3. SUNBLOCK 4. CONCEALER5. SKIN REPAIR 6. MOISTURIZER7. OIL CONTROL 8. MAKE UP BASE 9. REFINE PORE 10. NIGHT MASKER .KELEBIHAN LOVELY BB CREAM .1. Mempunyai 1 Warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis Kulit2. Mengikut Aliran Darah3. Mempunyai kelulusan KKM5. SPF35 yang mampu melindungi kulit dari Sinaran UV Berbahaya6. Menutup cela parut , jeragat , pigmentasi 7. Tidak berminyak8. Tidak Bertompok walaupun Berpeluh9. Tidak merekah kat tepi hidung, tepi mulut10. Kulit tak kering walaupun pakai dalam masa yg lama11. Hasil solekan gebu, flawless dan glowing12. Tahan sehingga 16 Jam13. Tahan sehinggan 3 - 5 bulan 14. Mudah di pakai dan di bawa 15. Halal dan boleh dibawa solat dan wuduk kerana ia menyerap dllm kulit tidak menutup permukaan kulit ..KELEBIHAN LOVELY BB CREAM SEBAGAI PERAWATAN WAJAH1. Mencerahkan kulit wajah 2. Mengecutkan jerawat seawal 1 hari sahaja 3. Mampu memudarkan Parut pada wajah4. Melembapkan kulit dan merawat kulit kering.CARA PAKAI -ratakan pada kulit muka yang bersih - dan boleh pakai make up .
RM65.00

Coffee Montok

PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI!!!!
RM69.00 RM75.00

Coffee Pink

TERBARU DARI PINKISH BEAUTY COSMETIC- Ingin nikmati secawan kopi yang bercitarasa UNIK, selain boleh MENCERAHKAN badan?- Mahu kulit kekal ANJAL dan GEBU berona merah jambu, tapi alah pada KOLAGEN yang boleh mengganggu HORMON atau MENGGEMUKKAN?- Berat badan IDEAL masih belum tercapai kerana selera makan tidak terkawal??- Semua masalah ini boleh anda hadapi dengan COFFEE PINK!- Rasa sedap, sarat khasiat, hasil pun mantap!!APA ITU COFFEE PINK BY PINKISH BEAUTY COSMETIC :- Satu2 nya minuman kopi dengan kandungan Pearlizer coffee beans (kopi mutiara )TANPA KOLAGEN dan GULA tapi diadun dengan BIJIRIN (cereal) formulasi terbaharu dan pertama di Malaysia yang agak PELIK dan ISTIMEWA, khusus untuk diamalkan oleh si KULIT KERING , JERAGAT, KUSAM dan NORMAL.- Minuman kopi hasil gabungan resepi moden dan islamik, iaitu habbatusauda dan MADU dengan agen pemutih terkini digelarkan Japanico Glutathione  serta vitamin A, C & E mempercepatkan proses kulit memutih dan berseri.- Diperkaya lagi dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai energy malt/cereal untuk memberi tenaga dan kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet di awal pagi.- Memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit, juga boleh MENGURUSKAN BADAN!KEISTIMEWAAN COFFEE PINK :- Tidak BASI dalam suhu bilik walau dibiar 27 jam tanpa disimpan dalam peti ais!- Rendah kandungan kafein,TANPA GULA dan KOLAGEN!- Melembabkan dan menyegarkan kulit seawal 3 sachet pengambilan!- Mencerah dan menggebukan kulit seawal 7 hari!- Membantu mengurangkan jerawat dan membaik pulih tekstur kulit- Mengurangkan jeragat dan garis halus- Membuat perut kenyang selama 8 jam!- Menjana tenaga tambahan sepanjang hari- Melancarkan perjalanan darah- Mengelakkan sembelit dan membaiki sistem penghadaman- Menjadikan bibir pinkish semulajadi- Merawat tumit kaki merekah- Menguatkan kuku dan rambut- Mengatasi masalah mulut berbau** Boleh diminum wanita hamil dan menyusui bayi serta pesakit diabetes / darah tinggi
RM45.00 RM60.00

Blinq Fabulouz Chocolate Strawberry Mint

Blinq Fabulouz Chocolate Strawberry Mint (Slimming) Fungsi : Berkesan membantu mengurangkan berat badan. Ramuan : Cocoa Powder, Krimer Bukan Tenusu, Stevia, Chocolate Powder, Skim Milk Powder, Chitoglucant, Pectin, Guarana, Garcinia Cambogia, Xanthum Gum, L- Carnatine, 
RM45.00

Blinq Fabulouz Arabica Coffee (Slimming)

Blinq Fabulouz Arabica Coffee (Slimming) Fungsi : Berkesan membantu menurunkan berat badan. Ramuan : Kopi arabica, Krimer Bukan Tenusu, Stevia, Chitoglucant, Xhantum Gum, Pectin, Guarana, Garcinia Cambogia, L-Carnatine, Euchol-S (Plum Sterol)
RM45.00

Blinq Foundation

Blinq Foundation (Bedak Asas).Bedak Asas yang membantu merawat kulit anda.. diperkaya dengan Hyaluronic Asid, Vitamin C dan Bebas Silikon..Blinq Foundation merupakan produk kosmetik muslim. Antara kelebihan Blinq Foundation ialah : ~ Membuatkan kulit muka anda “glowing” secara semulajadi tanpa kesan make-up. ~ Meratakan permukaan kulit seperti penggunaan “foundation” tanpa menutupi liang roma/pori & tidak merosakkan kulit. ~ Membantu menyembunyikan pigmentasi, tona tidak sekata, acne & parut. ~ Membantu proses rawatan seperti melembutkan, menggebukan kulit. ~ Membantu merangsang pembentukkan sel baru kulit untuk kelihatan lebih muda. ~ Menyerap air & boleh dibawa solat.
RM59.00

Blinq Beauty Drink

"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Black Seed, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia." What is 3 in 1 ? 1 . Beauty :The skin will become more strainedThe skin will be brighter evenly throughout the bodyReduced wrinkle lines Fading Pigmentation Open Pores will be reduce Acne shrunk as early as 3 daysDisappeared acne scars 2 . Health :Anti Cancer No.1Stabilize blood pressureNo sugarStabilize female hormonesProvide energyEnhance immune systemTreat Eczema 3 . Ideal body shape :Burning fatOil TrappingIncreases body's metabolismFeeling of fullnessLow carbControlling appetite Advantages Blinq Beauty Drink than other products :3 in 1Incorporating nutrition Sunnah " black seed oil , honey , pomegranate & palm "SAVE only with only 1 drinkSachet form which is easy to carrySuitable for "Diabetic" patientUsing Stevia as a sugar substituteMarine Collagen Sea ( Salmon ) Quality CollagenFor absorption into the bodySoursop ANTI CANCERCan be drunk by mother in confinement and " breast feeding "
RM135.00

Auraslim Icy Cool Gel

Rawatan Aura Slim Shaping Gel mengandungi pelbagai khasiat terutamanya yang memfokuskan kepada melembut dan mencantikkan kulit serta melangsingkan badan. Jika anda bercita-cita untuk melangsingkan badan, anda perlu untuk menggunakan aura slim shaping gel sebagai rawatan tambahan untuk mempercepatkan proses pelansingan.  KHASIAT AURA SLIM ICY COOL SHAPING GEL Membantu menganjalkan & menghaluskan kulitMembakar lemak dengan kaedah termo aisMenurunkan berat badanMembekalkan oksigen kepada kulit Mengurangkan selulitMembantu masalah rekahan di tumit kakiMengempiskan perut dan tambahan aroma buah-buahan segar yang memukauFormulasi inovatif untuk melangsingkan tubuhMengurangkan stretch markTidak melekit & lebih selesaMenghilangkan sel-sel kulit matiKesegaran terasa pada setiap sapuanMengandungi multi vitamin serta pro Vit B5Membentuk tubuh badan idealSesuai bagi mereka yang kulit sensitifKesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuhEfektif untuk mereka yang dalam pantang KANDUNGAN AURA SLIM ICY COOL SHAPING GEL 5x lifting sistem :Membantu menegangkan payu dara, menganjalkan kulit dan membentuk tubuh badan idaman dan sihat. Bauan Buah-buahan :Icy shaping cool gel ini diekstrak dengan bau buah-buahan yang menyegarkan. Ia seumpa anda ditenggelami timbunan buah-buahan segar yang memukau!. Mengandungi vitamin a/c/e serta collagen :Larutan pelbagai jenis vitamin ini membantu meningkatkan kadar pertahanan tubuh dan sekaligus mengelak daripada menghidapi penyakit-penyakit yang berbahaya. Selain itu ia mampu untuk menganjalkan kulit serta menghilangkan sel-sel mati. Ia diformulakan khas untuk yang berkulit sensitif. collagen yang mengandungi pro vitamin b mampu merehatkan kulit agar lebih segar dan ianya juga mampu menghilangkan tanda regangan Provitamin B5 :Khasiat utama bagi provitamin B5 adalah untuk menyihat dan mencantikkan rambut. Walaupun ianya jarang diguna pakai dalam kebanyakan produk kecantikan namun khasiat pro vitamin b5 sangat tinggi. Provitamin b5 mampu untuk menstabilkan metabolisma pada permukaan kulit dan membantu losyen untuk meresap ke lapisan kulit yang paling dalam sekaligus membentuk lapisan kulit yang baru.  CARA PENGGUNAAN Konsisten untuk sapu ke seluruh badan dan muka pada setiap pagi dan malam sebelum tidur.
RM75.00

Amyera Beauty Flawless

Isi Kandungan/Berat :KANDUNGAN AMYERA BEAUTY FLAWLESS FACE & BODY CREAM :1. Sabun susu2. Whitening Day Cream (SPF30) 20g3. Whitening Night Cream 30gKHASIAT & INFO AMYERA BEAUTY FLAWLESS FACE & BODY CREAM :Sesuai merawat semua masalah kulit seperti;✔ Jerawat✔ Jeragat✔ Pore✔ Tona tidak sekata✔ Parut jerawat✔ Mampu mencerahkan kulit✔ Tiada penggelupasan - Juga boleh digunakan di badan✔ Panau✔ Jerawat di badan✔ Masalah bau badanDan lain lain.Cara penggunaan sangat mudah, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sangat-sangat berpatutan. Cuba dulu baru tahu !!KELEBIHAN & FUNGSI AMYERA BEAUTY FLAWLESS FACE & BODY CREAM :✔ Menghilangkan jerawat/parut/pigmentasi/stretchmark & cela✔ Mengurangkan kedut serta menegangkan✔ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap termasuk bahagian badan✔ Menyamaratakan tona kulit✔ Menghilangkan hitam di bahagian ketiak dan peha✔ Menghilangkan minyak berlebihan✔ Wajah lebih cerah✔ Kulit lebih licin✔ Memudarkan jeragat✔ Menghilangkan blackhead & whiteheadSelain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. InsyaAllah anda akan memperoleh kulit yg sgt flawless,licin dan bersih tanpa sebarang cela hanya dlm beberapa hari penggunaan sahaja! Paling2 best ianya TANPA SEBARANG PENGGELUPASAN ok....
RM64.00

2Be Gorgeous

Sudah minum dan telan macam2 supplement tapi kulit tak cerah2 juga?Sudah pakai macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat masih tak hilang2?Sudah berdiet dan cuba macam2 produk tapi tak kurus2?Jangan mengeluh dan salahkan produk2 tu.. Ini bermakna badan anda banyak toksin yang menghalang penyerapan nutrisi di serap badan secara optimum!ANTARA PETANDA BANYAK TOKSIN:- badan berpeluh dan berbau- rambut gugur, lingkaran gelap di bawah mata- kulit berkudis, jerawat, bisul, gatal, ruam- sering sakit kepala dan emosi tidak terkawal- tidur terganggu- cepat letih, mengantuk, lesu- berat badan berlebihan dan selulit- warna kulit tidak sekata, kusam- metabolisme rendah- sentiasa sakit bahagian sendi/tulang- sembelitMANFAAT DAN KHASIAT 2BE GORGEOUS FIBER:- membantu membuang toksin di dalam badan- menyihat, mencantik dan menyerikan kulit- membakar lemak- membantu mencuci darah dan membersihkan kolon/usus- menghilangkan lebihan gula dalam badan- membantu menjana sel kulit2 baru, menguatkan kuku, rambut, tulang, gusi dan gigi- membantu sistem dalaman badan dan mengelakkan sembelit/buasir- mengurangkan sakit/pening kepala- menjadikan badan lebih bertenaga- memudarkan parut jerawat/cela/kulit kusam- merendahkan kolestrol dalam darah- memberi vitamin a,c,d,e dalam badan- tinggi dan kaya anti oxidant untuk anti penuaan/awet muda- menghilangkan bau badan dan nafas berbauKANDUNGAN 2BE GORGEOUS FIBER:- formula gabungan superfruit, sayur-sayuran dan kekacang terhebat, menyumbang kadar orac yang tinggi. 100% organik, kesan dijamin dalam 1 minggu! Produk ini adalah makanan bernutrisi, kaya fiber semulajadi yang boleh diamalkan setiap hari tanpa kesan sampingan.-madu - penyumbang tenaga dan agen awet muda-soy lecithin - agen membakar lemak yang berkesan tanpa mengganggu hormon-serbuk mutiara - agen detoksifikasi terbaik dan membantu mencerahkan kulit-gabungan kekacang seperti badam, walnut dll kaya serat untuk nyahtoksin yang teratur-gabungan sayuran terbaik seperti zuchhini, alfafa, bayam, rumpai laut, grape seed oil, flax seed oil, chlorella, dll-mengandungi buah-buahan tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin seperti acai, delima, rasberry,-mengandungi ekstrak pelbagai jenis fiber dan bijirin dan seperti wheat berries, husk dll.CARA PENGAMBILAN:- kacau/shake 1 scoop 2BE GORGEOUS FIBER dalam 1 cawan air suam.- minum 30 minit sebelum sarapan. Untuk rasa enak dan tujuan diet (pengganti kepada sarapan berat seperti mee goreng dan nasi lemak misal nya), boleh masukkan ia dalam minuman kegemaran anda yang lain seperti jus, susu dan coklat untuk rasa yang enak dan mengenyangkan.- untuk minggu pertama, minum setiap pagi. Minggu2 seterusnya memadai 2-3 hari sekali sahaja.- bagi yang alami masalah obesiti, boleh minum setiap hari untuk tujuan pembakaran lemak dan penyingkiran toksin berlebihan sehingga berat badan ideal dicapai.Cara Pengambilan 2be Gorgeous Fiber Untuk Penyelesaian Masalah Berikut:-SEMBELIT-Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan  air suam . (120 ml )-Sebelum Sarapan Dan Sebelum TidurPELANGSINGAN-Masukkan 1 1/2 scoop + 1 cawah  air suam  ( 120ml )-Setiap pagi sebelum sarapanKECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT-Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan  air suam . ( size tea cup )-Minum sebelum tidur, SETIAP HARIDETOKS-Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan  air suam . (120 ml )-Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA-ambil masa perut kosongSOALAN LAZIM1) 1 jar 2be Gorgeous Fiber tahan BERAPA LAMA?Jika diambil 2 HARI SEKALI ~ tahan 1 bulanJika diambil 1 KALI SEHARI ~ tahan 2 minggu
RM40.00

Super Glowing Foundation

TAHAN SEHINGGA 8JAM-12JAMTIDAK CAIRTIDAK BERMINYAK ATAU MELEKITTIDAK PERLU SAPUAN BEDAKTIDAK BERCAPUK ATAU BERKEPINGKULIT AKAN GLOWING SEMULANJADITIDAK MENYEBABKAN JERAWAT ATAU MASALAH KULIT LAINTIDAK MENYUMBAT PORI21 CASE TAHAN 2-3BULAN PEMAKAIAN
RM56.00
3 Column Banners Starts -->